Kezdőlap

Üdvözöljük Weboldalunkon!

Klimatizálási szolgáltatásunkról röviden

Ingyenes felméréssel és szakszerű klíma szereléssel, tanácsadással biztosítjuk, hogy elégedett legyen minőségi termékeinkkel és szolgáltatásunkkal.

Klímaberendezések

Klíma kiválasztása és beüzemelése.

A klímaszerelés előtt minden esetben fel kell mérni, hogy milyenek az ingatlan adta lehetőségek, ezt követi a készülék kiválasztása.

Ez nem is olyan egyszerű feladat, ha megfelelő kapacitású és esztétikusan beszerelhető légkondicionáló berendezést szeretne. Sajnos elég sok helyen találkozhatunk rosszul méretezett, az adott helyiséghez képest túlságosan kicsi teljesítményű berendezésekkel, illetve a nem megfelelően megválasztott klíma típusból adódóan kevésbé esztétikusan beszerelt készülékekkel.

Az ilyen jellegű problémák általában nem az anyagi korlátokra vezethetőek vissza, hanem inkább a tájékozatlanság és a tájékoztatás hiányára.

Milyen teljesítmény mellett érdemes dönteni?

Klíma választás alkalmával különösen igaz, hogy sem a túl kicsi, sem a túlméretezett teljesítmény nem bizonyul jó választásnak.

Ismerve a tikkasztó nyári melegeket, a kis teljesítményű berendezés nem tudja megfelelően ellátni a rá szabott feladatokat, és a gyakorlatilag egész napos működéssel sokat fogyaszt, és persze a meghibásodás kockázata is nagyobb.

Ellenben a túlméretezett változatok sokszor túl sokba kerülnek, nagy helyigénnyel rendelkeznek, és az erős légáramlat létrehozásával kényelmetlenné teszi a helyiségben történő tartózkodást.

Érdemes tehát a helyiség méretének megfelelő típust választani.

Megéri márkás klímák közül választani?

Mivel a klímákat szeretjük hosszú időn keresztül, a meghibásodás és a szervizelés kellemetlenségei nélkül használni, így érdemes a márkás, talán kissé drágább darabok mellett dönteni.

Ezekre a gyártók ugyanis a jobb minőségű alkatrészek miatt hosszabb garanciát vállalnak, és ugyanakkor jobban is teljesítenek ezek a darabok fogyasztás, teljesítmény, zajszint terén, s persze nem utolsó sorban kivitelezésük is sokkal igényesebb, mint a kevésbé ismert márkák esetében.

Érdemes azzal is tisztában lennie, hogy a klíma javítása nem csak a szervizelésből áll, hiszen le-, és beszerelni kell, cserélni az alkatrészeket, szállítani, éppen ezért a lényeg pont az lenne, hogy ne váljon aktuálissá a
javíttatás.

Mire akarjuk használni?

Hűtés mellett fűtési funkció.A legtöbb klíma nem csak a helyiség hűtésére használható, hanem igény esetén, például átmeneti hónapokban fűtés terén is kiválóan alkalmazható.

Sok esetben a hősugárzónál, vagy a villany radiátornál is kellemesebb meleget tudnak e készülékek teremteni.

További funkció, amely rendelkezésre szokott állni bizonyos klíma típusok esetében, az nem más, mint a szárítási lehetőség.

Erre akkor lehet szükség, ha túl magas a helyiség páratartalma, s ennek csökkentése válik szükségessé. Amennyiben márkás klíma mellett döntünk, úgy levegőszűrő használatára is lehetőség nyílhat, ami korántsem elhanyagolható az egészséges belső mikroklíma megteremtése érdekében.


Tőlünk szakértő segítséget kaphat igényei felmérésében, tervezésben,
kivitelezésben és karbantartásban.

Polar klíma
Polar klíma

Oldalfali split klímaberendezés a megfelelő választás, ha egy helyiség levegőjét szeretné klimatizálni.

Ezek az úgynevezett mono split klímák egy kültéri és egy beltéri egységből állnak. Vannak multi split klíma egységek is, melyeknél egy klíma kültéri egységhez több beltéri egység is köthető.

A gyártók a légkondicionáló berendezéseket különböző méretekben kínálják, így mindenki megtalálhatja a számára ideális klímát.

Ingyenes felméréssel és szakszerű klíma szereléssel, tanácsadással biztosítjuk, hogy elégedett legyen a minőségi termékeinkkel és a szolgáltatásunkkal.

Elérhetőség

Apollo Security Kft.

2800 Tatabánya, Teleki László út 11.

Tel./Fax: +36 34 748 004

Email: apollosecurity(at)apollosecurity.hu